Értéktárolók

Értéktárolók, páncélszekrények

Az értéktárolónak különösen betöréses lopás, vagy tűz keletkezése esetén van nagy jelentősége. Ilyenkor az értéktároló nyújt biztonságot, az elhelyezett értékeknek és nehezen pótolható dokumentumoknak.

Az értéktárolók telepítését érdemes szakemberre bízni, hiszen egyrészt csak így garantálható a megfelelő biztonság, másrészt a biztosítók megkövetelik, hogy az előírásaiknak megfelelően legyen telepítve az eszköz.

Az termék kiválasztása során a tisztelt Ajánlatkérő dönthet arról, hogy falba (fali széf), padlóba (padlószéf), bútorba, vagy szabadon állva kívánja alkalmazni, illetve rögzíteni az értéktárolót.

Minden esetben érdemes több ponton rögzíteni a széfet, páncélszekrényt, hogy a feszítésnek, ütésnek jobban ellenálljon.

Érdemes előre megtervezni az értéktároló helyét – elsősorban fali és padló széfeknél – és beépíttetni a falba, padozatba, de lehetőség van az utólagos beépítésre is.

Kereskedelmi létesítményeknél, pénzintézeteknél, üzemanyag töltő állomásokon stb. ahol jelentős készpénz forgalom van, a biztonságos bankjegytárolásának a megbízható megoldása a bankjegy bedobós páncélszekrények és az időzáras, nappali értékőrző szekrények.

bankjegy bedobós páncélszekrény                      időzáras nappali értékőrző biztonsági szekrény

 

fegyverszekrény_Kínálatunkban megtalálhatóak, a pénzperselyek és a bankjegycsapdák, festékpatronos pénzszállító táskák, minősített fegyver tárolók, szállodai szobaszéfek, és kulcstároló szekrények, öltöző szekrények.

A minősített tűzálló iratszekrények 30 és 60 perces tűzállósággal rendelkeznek.

 Javasoljuk, hogy széfjét, páncélszekrényét köttesse be riasztórendszerbe, hogy értékeit még nagyobb biztonságban tudhassa. Így nemcsak a tárolt eszközök értékhatárát duplázhatja meg, de az értékzároló ajtóra szerelt nyitásérzékelő, a beszerelt rezgésérzékelő azonnal jelezni fogja, ha értéktárolóját illetéktelenek próbálják kinyitni.

 

 

 

Tisztelt Érdeklődő kérje ajánlatunkat, keresse fel személyesen vállalkozásunkat, hogy a termék kiválasztásában segíthessünk, és várjuk az üzletünkben, ahol fali és bútorszéfeket a készletünkből megvásárolhatja.

Vállalkozásunk által forgalmazott értéktároló és páncél szekrények

Import termékek:

ROTTNER Ausztria

Hazai gyártású termékek:

STRAUSSMETAL

Kedvező árú, kisebb méretű falba, illetve bútorzatba építhető trezorokat mindig tartunk készleten.

A nagyobb méretű értéktárolók, páncélszekrények, bankjegykezelők, katalógusainkból választhatóak, melyből a legmegfelelőbb termék választásához, szaktanácsadással is segítjük a tisztelt Ügyfeleinket és Érdeklődőinket.

A megvásárolt eszközöket szakszerűen a helyszínre szállítjuk és üzembe helyezzük.

Érdeklődés esetén katt ide!

Díjmentes árajánlat kéréshez klikkeljen ide!