Épület hangosítás

Cégünk több éve foglalkozik épülethangosító rendszerek tervezésével, kivitelezésével.

Az épület hangosítás elsődleges célja az épületben tartózkodók közvetlen élőhanggal, vagy rögzített és tárolt hanganyaggal történő automatizált informálása (pl. tűz, bombariadó, tájékoztatás), másodlagos célja a háttérzene bejátszása.

Napjainkban szinte minden sportcsarnok, szálloda, irodaház, bevásárlóközpont, iskolák, és tömegek tartózkodására alkalmas épületek, alapvető technikai követelménye, hogy rendelkezzen hangosító rendszerrel.

Kiemelt feladatként kezeljük, a műemlék épületek és a templomok hangosítási megoldásait, az épületek speciális mivolta miatt.

Alapvető célunk, hogy kiváló minőségű hangrendszereket telepítsünk, megfizethető áron. Ahhoz, hogy ezt a célt elérhessük első körben teljes mértékben meg kell ismerünk az építmény helyiség specifikációit, és az akusztikus tulajdonságait, illetve a jelen- és jövőbeni igényeket.

Kizárólag neves gyártóktól származó, több éve piacon lévő, megbízható termékekkel dolgozunk.

Tervezésünk és kivitelezésünk eredménye, a hangosító rendszerek legfontosabb elvárásainak a teljesítése, melyek a következőek:

 kielégítő teljesítmény, hangerő

 beszédérthetőség

 nincs visszhang, gerjedés

 esztétikus, környezetbe illeszkedő hangsugárzók

 egyszerű kezelhetőség

 kényelmes használat

 kedvező ár/érték arány

 hangfelvétel- és visszajátszási képesség

 opcionális bővíthetőség

A vállalkozásunk az épület hangosítás mellett, foglalkozik ügyfél beszólítók és ablak átbeszélő berendezések telepítésével.

A Bosch kiemelkedő minőségű hangrendszereinek a tervezésére jogosult szakembereink tapasztalata, garanciát jelentenek a kiváló minőségre.

A tervezésre, kivitelezésre, a feladatnak a legjobban megfelelő technikai berendezéseket ajánljuk megvalósításra.

 

 

                  

 

 

 

További információért katt ide:…

Díjmentes árajánlat kéréshez klikkeljen ide!