Elektronikus behatolásjelzők

(Betörésjelző – riasztó rendszerek)

A vállalkozásunk szolgáltatásainak az egyik jelentős területe, a riasztó berendezések telepítése.

A kínálatunkban megtalálható a lakossági célú betörésjelző rendszerektől kezdve, a professzionális elektronikus behatolás jelző termékekig, melyek teljes körű védelmet nyújtanak a kereskedelmi egységek, ipari csarnokok, közintézmények, műemlék épületek stb. számára.

A kivitelezéseknél, az alapelvünk, hogy a riasztó berendezések jelzéseire távfelügyeleti szolgáltatásunkkal reagáljunk, a személy és vagyonvédelem érdekében!

Amit kínálunk az Ügyfeleinknek és szolgáltatásunk iránt érdeklődőknek:

A vagyonvédelmi piacon fellelhető legmegbízhatóbb behatolás jelző berendezéseket, mely gyártmányok működőképességét, már kettő évtizede telepített rendszerek elégedett ügyfelei is igazolják!

A telepítéseknél alkalmazott eszközeink, német, kanadai, angol, japán valamint cseh fejlesztők, gyártók technikai termékei, melyek biztonságos működésükkel a nyugalmat nyújtják, Ügyfeleinknek.

Fontos tudni, hogy a riasztórendszer önmagában nem képes a betörés megakadályozására. Gyakorlati haszna abban áll, hogy azonnal jelzi a behatolási eseményt, mely igény esetén, távfelügyeleti intézkedés követi.

A riasztórendszerek nem előre dobozolt, készen kapható készülékek. Azok összeállítása és elrendezése egyedi, minden ingatlan esetében más és más.

Egy behatolás jelző rendszer tervezésekor elengedhetetlen a felhasználó szempontjainak, igényének pontos ismerete, annak érdekében, hogy a riasztó berendezés teljes mértékben ellássa védelmi feladatát.

Vegyünk néhány példát:

• Milyenek az épület adottságai (elhelyezkedés, méret, alaprajz, határoló elemek)?

• Melyek azok a pontok az épületben, ahol lehetséges a behatolás?

• Hány helyről szeretnék működtetni (ki-, bekapcsolni) a rendszert?

• Az otthon tartózkodás alatt szükség van-e körülhatároló felület és kültéri terület védelemre?

• Meglévő telefonvonalra szeretnék-e rákötni a riasztót, vagy inkább nagyobb 

 biztonságú rádiós átjelzőt alkalmaznának?

A védelmi koncepciót, mely az árajánlatunk alapja, az ingyenes helyszíni felmérést követően dolgozzuk ki.

Kivitelezési célból, vezetékes és vezeték nélküli, rádiós összeköttetésű védelmeket ajánlunk, a tisztelt érdeklődőknek.

A biztonság növelése érdekében a riasztórendszereket további biztonságtechnikai berendezésekkel egészíthetjük ki, melyek életvédelmi szempontból kiemelkedően fontosak, például az automatikus tűzjelző, vagy a szén-monoxid érzékelő; vagyonvédelmi szempontból a kamerás megfigyelő, vagy a kültéri védelem.

Az üzemeltetővel kötött karbantartási szerződésünk alapján a hosszú távú hibamentes működés érdekében az átadott berendezéseket rendszeres időközönként karbantartjuk

Referenciáink közt több műemléképület, igényes ódon villaépület, új építésű családi ház, közintézmény, bevásárló központ, raktár, irodaépület, szálloda, üzemcsarnok egyaránt megtalálható.

Szolgáltatásunkkal az ingatlanvagyon védelme mellett, a nyugalmat is biztosítjuk.

Ha tisztelt olvasó figyelmét szolgáltatásunk és vagyonvédelmi szaktanácsadásunk iránt felkeltettük, akkor szíveskedjék vállalkozásunkat keresni!

Az alábbi link-re való kattintással egy bemutató jelenik meg, mely a DSC Hungária Kft. szellemi terméke:

Hogyan működik egy behatolásjelző rendszer? 

 

Díjmentes árajánlat kéréshez klikkeljen ide!