Elektromos sorompók és kapuvezérlések

Vállalkozásunk szolgáltatásaiban szerepel, a beléptető rendszerek telepítése mellet, az elektromos hajtású karos sorompók és a kapuhajtások tervezése, kivitelezése.

elektromos sorompó

Az elektromos sorompók ideális megoldást jelentenek, közepes és a nagy forgalmú környezetben történő biztonságos áthaladás felügyeletére, mint ipari és kereskedelmi telephelyek, kórházak, a szállodák, bevásárló központok, lakóparkok, mélygarázsok bejáratainál, ahol állandó igény van, a gépkocsi forgalom felügyeletére.

  

 

 

  Csuklókaros sorompó parkolási rendszerekhez

 Vállaljuk a Parkolóházakba, mélygarázsokba, zárt parkolókba a gépkocsik automatizált be- és kiléptetetését, parkolási díj automatikus beszedését, parkoltató rendszer telepítésével.

   

 
 
 
 
 
 
 
 

távirányítással működő kapu

 A kapuautomatizálás

Esőben, rossz időben, sötétben nemcsak kényelmes dolog kiszállás nélkül, csupán egy gombnyomással behajtani az udvarba, garázsba, ez személyes és tárgyi biztonságot is jelent.

A távirányítással működő kapuk és garázs ajtók, kényelmi és biztonsági szempontból is igen hasznosak, mert nem kell elhagynunk a járművünket csak saját udvarunkon vagy garázsunkban.

A már meglevő, vagy beépítésre kerülő szárnyas kapuk, toló kapuk, úszókapuk, valamint garázs és kertkapuk automatizálása, valamint sorompók és beléptető rendszerek telepítése, nem csak a kényelmet, de a biztonságot is elősegíti.

kapuvezérlés mobiltelefonnal Korszerű megoldást nyújt a kapu-, ill. sorompóvezérlés, mobiltelefonnal való táv működtetése. Előnye, hogy nem szükséges távirányító, a GSM hálózaton történő működtetés miatt nincs a távvezérlésnek távolsági és felhasználói korlátja.

A vezérlőegységnél egy GSM kapuvezérlő modul felszerelése szükséges. A vevőegység tárolja az előre beprogramozott telefonszámokat, és amikor ezek valamelyikéről érkezik hívás, relé kimeneten keresztül működésbe hozza a kapu vezérlését. A belépésre jogosult személyek körét a kapuvezérlő programozásával lehet meghatározni.. A hívás teljesen költségmentes, hiszen a GSM kapuvezérlő a megcsörgetése után foglalt állapotba kapcsol majd bontja a hívást, így nem jön létre beszédkapcsolat, csupán hívószám-azonosításról van szó.

A be-ki lépések naplózhatóak, a mozgásadatok akár GPRS hálózaton keresztül, e-mailben is eljuthatnak a felhasználóhoz. Ipari üzemek, intézmények, társasházak számára előnyös megoldás

t jelent, a szabályozott beléptetés érdekében.

Vállalkozásunk szakemberei, a helyszíni felmérést követően, a tisztelt ajánlatkérő felhasználói igényeit figyelembe véve, árajánlatot ad és a megrendelést követően, rövid határidővel leszállítjuk és beszereljük az ajánlat tárgyát képező sorompó, vagy kapu ill. garázs ajt

ó vezérlést.

Csak olyan minőségű alkatrészeket építünk be, melyek hosszú élettartamukkal kielégítik a megrendelő elvárásait.

Kínálatunkban, az épület automatizálás céljából, megtalálhatóak a redőny és ablakmozgatás automatizálásának eszközei.

Kérje ajánlatunkat!

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 Díjmentes árajánlat kéréshez klikkeljen ide!