Biztonsági síküveg fóliák

A vagyonvédelmi rendszerek telepítésének egyik fontos területe, a mechanikus védelmek kialakítása, az illetéktelen behatolás késleltetése érdekében.

Szolgáltatásaink bővítése céljából, 2002.-től megkezdtük a 3M gyártmányú épületfóliák telepítését.

A modern építészet egyik legsokoldalúbb és legnépszerűbb anyaga az üveg, mely számtalan felhasználási lehetőséget kínál: ablak, ajtó, térelválasztó, stb. Az üveg alapvető funkciója a fényáteresztés, ugyanakkor törékeny is, így potenciális veszélyforrásnak minősül.

Hogyan növelhető az üveg mechanikai védelme? Hogyan óvhatjuk meg magunkat, családunkat, munkatársainkat, illetve vagyontárgyainkat a szétrepülő üvegszilánkoktól?

A 3M Ultraerős ablakfóliák nagymértékben megnövelik az üvegfelületek ellenállóságát az erőszakos behatolással és vandalizmussal szemben, mivel egy láthatatlan védőpajzsot képeznek az ablak- és ajtóüvegek belső felületein.

Kiegészítve elektronikus behatolás jelző rendszerrel, a mechanikus és elektronikus védelem együttes alkalmazásával, nagy biztonsággal védhetik meg az ingatlanaikat, berendezéseket, vagyontárgyakat.

A biztonsági-és betörésvédelmi fóliák legkiemelkedőbb tulajdonságai:

• az üveg ellenállóságának növelésével akadályozzák az impulzusszerű rablásokat, behatolásokat

• láthatatlan védelmet nyújtanak

• megvédik a személyek testi épségét, mert egyben tartják a törött üvegtáblákat és akadályozzák az üvegszilánkok „szétrepülését”

• minimálisra csökkentik a robbanásból adódó sérüléseket és károkat

• hő-, betekintés-, UV – és fényvédelmet nyújtanak.

Rablás, betörés elleni védelem

• Mivel napjainkban egyre gyakoribbak a lopások, betörések, ezért több figyelmet kell fordítani értékeink, vagyonunk, személyi biztonságunk védelmére.

• A rablások többsége, üvegfelületek betörésével, legtöbb esetben, 30 másodpercen belül történik. Ha a behatolást megnehezítjük, akkor megnövelhetjük a betörés idejét, így sok esetben megelőzhetjük az impulzusszerű rablásokat.

A 3M fólia alkalmazásának az előnyei:

• A 3M által kifejlesztett multi-micro (sok réteg egymáson, rétegtechnológiával készült fóliák egyedülállóan vékonyak, víztiszták, hosszú élettartamúak és nagy hatékonyságú biztonságvédelmi tulajdonságokkal bíró termékek. Így nemcsak, hogy egyben tartják az üveget, de erősen ellenállóak meghosszabbítván a behatoláshoz szükséges időt, mivel 32-szer nagyobb szakító- és hatszor nagyobb tépőellenállással rendelkeznek, mint az azonos vastagságú más biztonsági fóliák.

• Alkalmazásuk különösen ajánlott olyan intézményekben, ahol gyerekek is tartózkodnak, így óvodákban, iskolákban, mivel üvegtöréskor a borotvaéles szilánkok szörnyű sérüléseket okozhatnak.

Gyári vizsgával rendelkező szakembereink tapasztalata, garanciát jelentenek a kiváló minőségre.

Díjmentes árajánlat kéréshez klikkeljen ide!