Tervezés

Vállalkozásunk szolgáltatási tevékenységségében a komplexitásra törekedtünk, mely átfogja a gyengeáramú rendszerek tervezését, tervezői művezetését és a kivitelezését.

A kor követelményinek megfelelő építmények elengedhetetlen részévé váltak az automatikus tűz és füstelvezető rendszerek, az elektronikus vagyonvédelem, videó megfigyelők, épület hangosítás, személy és gépjármű beléptetők, és az informatikai, valamint az épület felügyeleti rendszerek.

Összefoglalva megállapíthatjuk, hogy a gyengeáramú tervezés egy-egy beruházás engedélyezési és kiviteli tervezési szakaszának elengedhetetlen része.

Sokszor tapasztaljuk, hogy a gyengeáramú terveket a beruházás során elhagyják, vagy a tervanyag tapasztalat hiányában nem kellő részletességgel készül, ami nem szolgálja a beruházó érdekeit, mivel utólagos költségeket jelent.

Amit kínálunk a tisztelt Partnereinknek és beruházni szándékozó érdeklődőknek és az építész irodáknak az a Vállalkozásunk tervező mérnökeinek tapasztalata és szakmai felkészültsége és precizitása mely értékarányos tervezési díjjakkal párosul.

 Nádasdiné Tergácz ÁgnesTervezés  

 

 

 

 

 

 díszoklevél 2006.év

díszoklevél 2002.év  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A Nádasdi Elektro Kft. szakirányú végzettséggel és gyakorlattal rendelkező tervező mérnökei tervezés során a beruházói igények felmérése szerint, a hatályos jogszabályok figyelembe vételével, tervezési programot állítanak össze, mely alapja az engedélyezési és kiviteli tervdokumentációnak.

A munkáink során rendszeresen egyeztetünk és együttműködünk az építész, belsőépítész, tájépítész és a szakági tervezőkkel.

Célunk olyan tervezési munka végzése, mely a Megrendelő igényeit kielégítő, gazdaságos és jó minőségű gyengeáramú rendszerek megvalósításához vezet.

Tervezési referenciáink között megtalálható építészeti Nívódíjas középületek, műemlék épületek, egészségügyi intézmények, iskolák, ipari csarnokok, logisztikai épületek és családi házak, valamint közhasználati funkciójú építmények.

Forduljon hozzánk bizalommal!

További információ kérése:

 

Díjmentes árajánlat kéréshez klikkeljen ide!