Távfelügyelet, vonuló szolgálattal

Ügyfeleinknek, teljes körű vagyonvédelmi szolgáltatását biztosítjuk, melynek egy jelentős területe a távfelügyeleti rendszerünk. A riasztás helyszínére kivonuló szolgálattal teszünk eleget, a szerződéseinkben megfogalmazott elvárt intézkedéseknek.

A napi események igazolják, hogy nem elegendő egy létesítmény vagyonvédelmi rendszerrel való kiépítése és a tulajdonos telefonjára való gépi hangú automatikus kiértesítés, ennél megnyugtatóbb és hatásosabb, a távfelügyeleti diszpécser intézkedése és a vonuló szolgálat riasztási helyszínre érkezése.

Ügyfeleink szolgáltatásainkat azért veszik igénybe, hogy a személyi és vagyoni biztonságuk feltételei teljesüljenek.

Ennek a feltételnek teszünk eleget a távfelügyeleti szolgáltatásainkkal is, melyről itt tájékozódhat Tisztelt Érdeklődő.

A legkorszerűbb technikával fölszerelt távfelügyeletünkön a diszpécserek szigorú szakmai előírások alapján, mindig udvariasan intézkednek a beérkező riasztás és egyéb állapot-jelzésekre.

Távfelügyelet Vonuló szolgálat

 Betörés, támadás, tűzjelzés és személyvédelmi jelzés esetén azonnal járőröket küldünk a helyszínre, hogy segítséget nyújtsanak és megakadályozzák a további károkozást.

Rendkívüli esemény észlelésekor, azonnali intézkedést kezdeményezünk, a területileg illetékes rendőrkapitányság felé.

Távfelügyeleti szolgáltatásunk megoldást kínál a különleges bánásmódot igénylők, pl. idősek és mozgáskorlátozottak biztonságérzetének javítására is.

Video-távfelügyelet

Diszpécserközpontunk technikai felszereltsége lehetővé teszi, hogy a védett épületek környezetének, telephelyek szabadban tárolt értékeinek és építkezési területek videó távfelügyeletét lássuk el.

A technikai alkalmazás nagy előnye, hogy a védett helyszínről, riasztás esetén a diszpécser központba érkező valós idejű képi anyag alapján tudja megtenni a szükséges intézkedéseket.

A video-távfelügyeleti szolgáltatást minden szélessávú internetkapcsolattal rendelkező ügyfelünk részére biztosítani tudjuk.

Ezen technikai megoldás alkalmazása, egyre kedveltebb az Ügyfeleink körében.

Felvonó távfelügyelet társasházak, nagyobb épületek számára

A 2004 után épült, lifttel ellátott épületeknél kötelező a lift távfelügyelet használata (113/1998 korm. rendelet alapján), de a régebbi épületek esetén is előírás, ha a felvonó felújításra került.

A 113/1998 Kormányrendelet meghatározott technikai követelményeinek eleget téve,

a) rögzíti és archiválja a bejövő jelzésekkel kapcsolatos adatokat és hanganyagot

b) naponta küld állapotjelzést a távfelügyeleti központba, így azonnal intézkedünk, ha meghibásodna a rendszer

c) kétoldalú kommunikációt tesz lehetővé a felvonó és a diszpécser központ között, mely alapján, a liftből való kimentésre az intézkedéseket azonnal megtesszük.

Kérésre videó-rendszert is telepítünk a liftbe, amely képanyaggal is tud szolgálni egy esetleges vészhelyzet körülményeiről.

Távfelügyeleti szolgáltatásunk az alkalmazott korszerű távjelzési technikáknak köszönhetően, területileg, országos lefedettségű.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Díjmentes árajánlat kéréshez klikkeljen ide!