Kivitelezés

A személy és a vagyon biztonság kérdése hazánkban is elsőrangú szemponttá vált.

Cégünk, a Nádasdi Elektro Biztonságtechnikai Kft. küldetése, hogy olyan biztonságtechnikai- és vagyonvédelmi megoldásokat kínáljon a Vevőinek, melyek alkalmazásával a biztonság szintje mérhetően növekszik. Az eredménye, a védett értékek elvesztésének kockázata, minimális szintre csökkenthető.

Átfogó védelmi megoldásokat kínálunk:

Családi házak, ipari üzemek, kiskereskedelmi üzletek,- áruházak, építkezési területek, szabadon tárolt termékek, szállodák, kórházak, oktatási intézmények, önkormányzatok, bevásárló központok, irodaházak, ipari és logisztikai létesítmények, magas raktárak, komplex tűz- és vagyonvédelmének, gyengeáramú informatikai hálózatainak, magas műszaki színvonalon történő kulcsrakész megvalósítására.

 

kivitelezés_1kivitelezés_2kivitelezés_3

 

A kivitelezett berendezések a Megrendelő igénye szerint és a műszaki kiépítettség figyelembe vételével, készülhet vezetékhálózat kiépítésével, illetve, falazat megbontása nélkül, kis hatósugarú rádiós eszközök alkalmazásával.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Legjobb ár/érték arányú magas színvonalú műszaki tartalmat fogjuk leszállítani és üzembe helyezni.      (Nem mindig a legolcsóbb ár a legkedvezőbb!)

A kivitelezést követően pedig biztosítjuk a garanciális- és garancián túli karbantartást.

Díjmentes ajánlat kéréshez, kérem kattintson ide!

Díjmentes árajánlat kéréshez klikkeljen ide!