ÉrtékesítésVállalkozásunk, több mint egy évtizede nyitotta meg Salgótarján, ALBA Üzlet és Irodaház I. emeletén, a szaküzletét, a teljes körű szolgáltatás megvalósítása céljából, elsősorban vagyonvédelmi termékek értékesítésére.

ÉrtékesítésÉrtékesítés_

 

Üzletünket, a folyamatosan bővülő termékválaszték, nagy raktárkészlet és a vásárlóiknak a rugalmas kiszolgálása jellemzi.

A vevőszolgálatunk, az érdeklődőket, a forgalmazott termékeinkkel kapcsolatos tanácsadással és ingyenes vagyonvédelmi szaktanácsadással segíti.

A forgalmazott termékeink, működés közben is megtekinthetőek az üzletünkben és a bemutató termünkben.

Vagyonvédelmi telepítők számára

Az önkiszolgáló jellegű kiszolgálást alakítottuk ki annak érdekében, hogy a termék kiválasztás még könnyebbé váljon számukra.

A vásárlóink az árú rendeléseiket leadhatják telefonon, faxon és e-mail formájában, melyet a rendelés visszaigazolást követően, munkatársaink összekészítenek, igény esetén futárszolgálattal, a megadott címre szállítatják.

Technikai támogatás: amennyiben a termékek üzembe helyezésével, használatával kapcsolatosan segítségre van szükség, szakképzett munkatársaink személyesen és telefonon is egyaránt rendelkezésére állnak.

Úgy alakítottuk ki értékesítési rendszerünket, hogy képesek legyünk a kettő egymástól jól elkülöníthető vásárlói csoportot, a kivitelezőket és a lakosságot – egyaránt teljes körűen és magas színvonalon tudjuk kiszolgálni.

Lakosság részére

„Csináld magad” jelszó jegyében mindig van olyan kedvező áru betörés és személyvédelmi valamint gázveszélyt jelző készülék, mely a termékhez mellékelt dokumentáció alapján, könnyen üzembe helyezhető.

Áruválasztékunkban

megtalálható a vezeték nélküli (rádiós összeköttetésű) és vezetékes betörés jelzők, videó technikai készülékek, beléptető rendszerek, automatikus tűzjelzők, tűzjelző után világítótáblák, kaputelefonok, értéktároló szekrények, pénzkazetták, elektromos hálózatszerelési anyagok.

Nagy választékkal rendelkezünk 6 és 12V-os akkumulátorokból és elemekből.

A Környezet védelem érdekében, az elhasználódott elemeket és akkumulátorokat, az üzletünkben bárki leadhatja.

Célunk, olyan termékek értékesítése, melyek megfelelő minőségi színvonalukkal, kedvező árainkkal, a Vevőink teljes megelégedettségét szolgálják.

Díjmentes árajánlat kéréshez klikkeljen ide!