Új Magyarország Fejlesztési Terv

A Nádasdi Elektro Biztonságtechnikai Kft. versenyképességének javítása, technológiai fejlesztéssel

2010 évben az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával, egy Támogató Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) keretében, a vállalkozásunknak lehetősége nyílott, a „Versenyképesség javítása technológiai fejlesztéssel” tárgyban pályázni.

A vállalkozásunk pályázata eredményesnek bizonyult, így a projekt az unió, valamint a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22.) és a képviseletében eljáró MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. Közreműködő szervezet támogatásával valósult meg.

Bízunk benne, hogy a gazdasági recessziót konjunktúra követi és a beruházásaink eredményeként szélesíteni tudjuk a szolgáltatásainkat, mely továbbra is az üzleti partnerek megelégedettségét szolgálják.

Az 5,8 millió Ft-os pályázati támogatással lebonyolított beruházásoknak köszönhetően, jelentős fejlesztések történtek, a távfelügyeletünk szolgáltatása területén, melynek az eredménye, hogy Salgótarján, Bátonyterenye és Pásztó városok és vonzáskörzetében, nagy biztonságú átjelzésnek minősített rádiófrekvenciás távfelügyeleti átjelzéseket valósítottunk meg, mellyel biztosítani tudjuk a családi házak, idősek, és ingatlanok védelmét, melyeknél az átlagostól alacsonyabb szolgáltatási díjjal tudunk megjelenni.

A fejlesztések eredményeként, megvalósítottuk a videó távfelügyeletet, mely biztosítja a védett ingatlanok, valamint a kültéri védelmekkel kiegészített telkek, ipari és kereskedelmi célú területek valós idejű képi anyaggal kiegészített felügyeletét.

A beruházás eredményeként mobil videó rendszerek telepítésével tudjuk biztosítani, az építkezési területek videós felügyeletét, mely a megrendelőinknek jelentős költség megtakarítást eredményez.

Új szolgáltatásként vezettük be a gépjárművek, munkagépek térképes számítógépes felügyeletét, mely biztosítja ügyfeleinknek, hogy folyamatosan tájékozódni tudjanak az üzemeltetett gépjárművek tartózkodási helyéről, mely egyéb gazdaságos üzemeltetést segítő információkkal egészül ki.

Az informatikai eszközállományunk teljes mértékben megújult, mely előkészíti az integrált ügyviteli rendszer bevezetését, melynek eredményeként, az ügyfelekkel való ügyintézési időt tudjuk csökkenteni.

A pályázati forrással végrehajtott technikai, technológiai fejlesztések biztosítják, a stratégiai célkitűzéseink megvalósítását és a vállalkozásunk munkahely megtartó és munkahely teremtő képességét.

Elérhetőségünk:
Nádasdi Elektro Kft.
3100 Salgótarján, Rákóczi út 1-9. (Alba Üzletház)
Telefon: (32) 317-752
Fax: (32) 422-699
e-mail: n-alarm@nadasdielektro.hu
Honlap: www.nadasdielektro.hu

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség – MAG Zrt

Díjmentes árajánlat kéréshez klikkeljen ide!